Home » AI Tools & Tips » Algemene AI Tools

Op zoek naar de beste AI-tools voor je organisatie? Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire en krachtige algemene AI-tools die momenteel beschikbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar tekstgeneratie en -analyse, machine learning, natuurlijke taalverwerking of iets anders, deze tools zijn ontworpen om organisaties en individuen te helpen inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen. Lees verder voor een overzicht van de belangrijkste AI-tools van dit moment en ontdek welke tool het beste bij jouw behoeften past.

Logo-ChatGPT

OpenAI’s GPT-4

OpenAI’s GPT-4 is een van de krachtigste AI-tools voor tekstgeneratie en -analyse die momenteel beschikbaar zijn. GPT-4 is ontworpen om natuurlijke taal te begrijpen en te genereren op een manier die bijna niet te onderscheiden is van menselijke tekst. De tool kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals chatbots, contentcreatie, vertaling en meer. Bekijk onze tools en tips voor het gebruik van ChatGPT. 

canva-logo

Canva

Canva’s AI-gedreven functies zijn de geheime wapens van het platform voor het maken van geweldige ontwerpen. Of je nu een beginner bent of een ervaren ontwerper, deze functies kunnen je tijd besparen en je helpen om je ontwerpen naar een hoger niveau te tillen. Lees meer over de AI functies van Canva. 

Logo-Tensor-flow

TensorFlow

TensorFlow is een open-source machine learning bibliotheek voor het ontwikkelen van AI-modellen. Het biedt een breed scala aan tools en bibliotheken om de ontwikkeling van AI-modellen te versnellen en te vereenvoudigen. TensorFlow ondersteunt zowel machine learning als diep leren, en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals beeld- en spraakherkenning, voorspellende analyses, en meer. Lees meer over Tensorflow

 

 

 

Logo-IBM-Watson

IBM Watson

IBM Watson is een reeks AI-services en -toepassingen voor verschillende doeleinden, zoals data-analyse, machine learning en natuurlijke taalverwerking. De tool kan worden gebruikt om gegevens te analyseren, klantenservice te verbeteren, en om nieuwe inzichten te ontdekken voor verschillende bedrijfstakken. Lees meer over IBM Watson

 

 

 

Logo-Google

Google AI Platform

Google AI Platform is een reeks cloudgebaseerde Algemene AI tools voor machine learning en gegevensanalyse. De tool biedt een breed scala aan diensten, waaronder automatische machine learning, deep learning, en training van aangepaste modellen. Het platform biedt ook tools voor het bouwen van end-to-end machine learning-pipelines. Lees meer over Google AI Platform

 

 

 

Logo-Microsoft

Azure AI

Azure AI is Microsoft’s AI-oplossingen voor de cloud, edge en on-premises. De tool biedt een breed scala aan services voor verschillende toepassingen, zoals machine learning, cognitieve services en bot services. Het platform biedt ook tools voor het bouwen van aangepaste AI-modellen en het implementeren van algemene AI tools op schaal. Lees meer over Azure AI van Microsoft

 

 

 

Logo-Hugging-face

Hugging Face Transformers

Hugging Face Transformers is een bibliotheek voor het bouwen en trainen van state-of-the-art NLP-modellen. De tool maakt gebruik van transformer-architecturen om complexe natuurlijke taalverwerkingstaken uit te voeren, zoals sentimentanalyse, vraag-antwoord en automatische samenvattingen.

 

 

 

Logo-Spacy

SpaCy

spaCy is een bibliotheek voor natuurlijke taalverwerking (NLP) in Python. Het biedt een breed scala aan functies, zoals tokenisatie, POS-tagging, dependency parsing, en meer. spaCy is ontworpen om efficiënt te werken met grote hoeveelheden tekst en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het analyseren van sociale media-berichten, het extraheren van informatie uit documenten en het automatiseren van taakgerelateerde activiteiten.

 

 

 

Logo-Open-NLP

Apache OpenNLP

Apache OpenNLP is een toolkit voor het verwerken van natuurlijke taal. Het biedt een breed scala aan functies, zoals tokenisatie, POS-tagging, named entity recognition en meer. Apache OpenNLP kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals chatbots, documentclassificatie en informatie-extractie. De tool is modulair van opzet, waardoor je alleen de functies kunt gebruiken die je nodig hebt voor je specifieke toepassing.

 

Logo-Allen-NLP

AllenNLP

AllenNLP is een open-source NLP-onderzoeksbibliotheek, gebouwd op PyTorch. De tool biedt een breed scala aan functies voor het bouwen en trainen van aangepaste NLP-modellen, zoals named entity recognition, semantic role labeling, en meer. AllenNLP is ontworpen om snel en gemakkelijk aanpasbare NLP-modellen te bouwen voor verschillende toepassingen, zoals chatbots, automatische vertalingen en meer.