Home » AI Tools & Tips » Financiele AI Tools

Financiele AI Tools

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie voor het verbeteren van financiële processen en besluitvorming met onze selectie van financiële AI-tools. Deze tools maken gebruik van machine learning-technologie om grote hoeveelheden financiële gegevens te analyseren en te interpreteren, wat resulteert in betere inzichten, snellere beslissingen en verbeterde prestaties. Of je nu een particuliere belegger bent of een financiële professional, deze tools kunnen je helpen om betere investeringsbeslissingen te nemen en je financiële doelstellingen te bereiken.

Kabbage

Kabbage is een AI-gestuurd kredietverstrekking- en financiële dienstverleningsplatform gericht op kleine bedrijven. Het platform maakt gebruik van machine learning-algoritmen om snel en accuraat kredietrisico’s te beoordelen en leningen te verstrekken aan kleine bedrijven.

 

Upstart

Upstart is een AI-gedreven platform voor persoonlijke leningen en kredietbeoordeling. Het platform maakt gebruik van machine learning om de kredietwaardigheid van aanvragers te beoordelen en biedt gepersonaliseerde leningen tegen lagere tarieven dan traditionele kredietverstrekkers.

 

Kensho

Kensho is een AI-aangedreven analysetool voor financiële gegevens en marktinformatie. Het platform maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking en machine learning-algoritmen om beleggingsbeslissingen te automatiseren en te verbeteren.

 

Ayasdi

Ayasdi biedt AI-oplossingen voor banken, verzekeringen en vermogensbeheer. Het platform maakt gebruik van machine learning om risico’s te analyseren en kansen te identificeren in grote hoeveelheden gegevens.

 

Alpaca

Alpaca biedt AI-gedreven API’s voor aandelenhandel en portefeuillebeheer. Het platform maakt gebruik van machine learning-algoritmen om aandelengegevens te analyseren en gepersonaliseerde beleggingsstrategieën aan te bevelen.

 

Numerai

Numerai is een AI-gestuurd investeringsplatform en hedgefonds. Het platform maakt gebruik van machine learning om voorspellingen te doen over de prestaties van financiële instrumenten en biedt investeerders de mogelijkheid om deel te nemen aan een gedecentraliseerd hedgefonds.

 

Zest AI

Zest AI is een AI-gedreven platform voor risicobeoordeling en kredietanalyse. Het platform maakt gebruik van machine learning-algoritmen om de kredietwaardigheid van aanvragers te beoordelen en de risico’s voor kredietverstrekkers te verminderen.

 

Accern

Accern is een AI-platform voor financieel nieuws, analyses en risicobeheer. Het platform maakt gebruik van machine learning om real-time financieel nieuws te analyseren en beleggingskansen te identificeren.

 

Kasisto

Kasisto biedt AI-gestuurde chatbots en virtuele assistenten voor banken en financiële instellingen. Het platform maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking om klanten te helpen bij bankzaken en financiële vragen te beantwoorden.

 

Wallet.AI

Wallet.AI biedt AI-gestuurde budgettering en persoonlijk financieel beheer. Het platform maakt gebruik van machine learning-algoritmen om uitgavenpatronen te analyseren en gepersonaliseerde financiële aanbevelingen te doen aan individuele gebruikers. Ga naar de tool Wallet.AI